Prezentare Club

Pasiunea pentru gastronomie și plăcerea de a o împărtăși cu cei dornici să dezvolte practici culinare, sau să afle lucruri noi, l-au determinat pe Chef Jakob Hausmann să înființeze clubul gastronomic Prietenii lui Jakob Hausmann. Primul proiect al clubului, care va începe în luna iunie, se numește Joia culinară și se va desfășura sub forma unor seminarii-atelier.
Acestea vor avea loc, lunar, la Casa Mica Elveție într-un ambient modern care reflectă realitatea din domeniu.
Alături de Chef Jakob Hausmann, membrii clubului vor descoperi cele mai populare și apreciate dintre bucătările internaționale.
Participanții la aceste seminarii-atelier vor fi înscriși, gratuit, în club pentru o perioadă de un an.
Membrii clubului vor fi în legătură permanentă cu Chef-ul, online, pentru orice problemă legată de gastronomie.
Jakob Hasumann dorește să-i aibă aproape pe iubitorii domeniului pentru a-i ajuta și încuraja să fie creativi, să experimenteze ceea ce le place pentru că “nimic nu este greșit dacă vine din inimă.

 

Proiectele Clubului

Joia culinară este primul proiect al Clubului Prietenii lui Jakob Hausmann. Participanții vor avea ocazia să-și extindă aprecierea față de arta culinară și să-și dezvolte competențele. Proiectul este dedicat pasionaților de gastronomie și se va derula la Casa Mica Elveție sub forma unor seminarii-atelier în care participanții își vor aprofunda cunoștințele prin ore de studiu teoretic și practic. Se oferă ocazia învățării și desăvârșirii abilităților culinare într-un cadru modern și atent utilat, care va permite exersarea noilor cunoștințe tehnice, adecvate mileniului trei.

O descriere mai detaliata gasiti aici 

 

Calendar

  • 27/06/2013 – iSi – aparat multifuncțional pentru o bucătărie profesionalădetalii
  • 25/07/2013
  • 26/09/2013